Back to All Events

Fraads


Spillestedet Stengade præsenterer: FRAADS

I 2016 udgav Fraads debut-ep’en 1000 knive, der var et yderst eksperimenterende hiphop-værk, der i høj grad pointerede en lyst til at gå nye veje med genren. 
Duoen, der består af Papa Erotics og David Engelbrecht, skaber sammen en excentrisk, accentuerende ordstørm med tilhørende konstrastfyldte produktioner, der både rummer nutidige trends som tunge 808-trommer og programmerede synths, samt hilsner til jazz, gospel og lyd-eksperimentering. Det tematiske omdrejningspunkt er fråseri over for mådehold: ”Er jeg i balance? Eller river jeg alt fra hinanden?” I tekstuniverset udforskes blandt andet temaer som kærlighed, selvynk, sandhed, drømmeverden og myter.

Med en række koncerter på Roskilde Festival, Smukfest Lydfest, Aarhus Volume, i Tivoli og på VEGA’s Ideal Bar, samt stor ros og interesse fra medier som Soundvenue og Noisey Danmark, har FRAADS etableret sig som et spændende nyt navn på den danske musikscene, og derudover et friskt alternativ til mainstream hiphop’en. 

På scenen er FRAADS en energiudladning, der kombinerer det håndspillede med det programmerede. Resultatet er en levende, sveddryppende og inddragende oplevelse. 

billetter her: 100DKK 
https://place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=c5e4b2ed84

support: TBA

dør: 2000
show: 2100