LEDIG STILLING PÅ STENGADE

Spillestedet Stengade søger en administrativ medarbejder med flair for økonomi og administration samt lyst til at arbejde med frivillighed og baroptimering.

Brænder du for at være med til at skabe rammerne omkring et dynamisk spillested på Nørrebro, der primært er drevet af frivillige ildsjæle?


Spillestedet Stengade søger pr. 1. april 2019 en medarbejder der – i tæt samarbejde med den daglige leder - skal bidrage til at sikre drift og udvikling af et relevant spillested midt i et af Danmarks mest folkerige områder. Husets centrale værdier er bygget op omkring fællesskaber, kærlighed til musik og berigende publikumsoplevelser. Alt sammen med frivillighed som den kraftigste motor i maskinrummet.  

Hvad er vi på udkig efter?
Vi leder efter en kandidat der er vild med livemusik i uformelle rammer - og har forståelse for at kreativ udvikling og formidling af musikoplevelser forudsætter en intelligent drift og sund økonomi. 

 

Den kommende medarbejders primære funktioner, opgaver og ansvar udspiller sig indenfor følgende tre kerneområder:

•   Administration

•   Økonomi (optælling, daglig økonomi, budgetter m.v.)

•   Bar (sortiment, optimering, lager, indretning m.v.)

Du har praktisk erfaring inden for musik- eller kulturindustrierne. Måske er du uddannet fra Music Management på RMC? Eller Performance Design på RUC? Måske har du selv været frivillig på et spillested eller en festival? Eller en anden kulturinstitution.

Du har en indsigt i og erfaring med at arbejde med frivillighed, og du har en udvidet forståelse for de branchedynamikker, der gør sig gældende indenfor livemusikkens områder. Erfaring med budgettering er en forudsætning, og det er også en fordel hvis du har kendskab til bardrift.

 

Praktiske oplysninger
Stillingen som medarbejder på Stengade har et omfang af minimum 28 timer ugentligt, men kan – efter opgaver og kompetencer – skrues sammen som en fuldtidsstilling med 37 ugentlige timer.

Vi skal høre fra dig inden d. 1. februar 2019, hvis du vil i betragtning til jobbet. Send mail med ansøgning inkl. CV, relevante eksamensbeviser og evt. anbefalinger til bestyrelse@stengade.dk

Hvis du har spørgsmål til ovenstående kan du kontakte Stengades spillestedsleder, Jim Q. Holm, på jim@stengade.dk eller tlf. 3535 5069

Samtalerne forventes at blive gennemført ultimo februar 2019.