Back to All Events

The Morgue: Prevail - Xenoblight - Xettia


Get your Tickets
Follow Facebook event

The Morgue, en aften som byder på døds/ekstrem metal med højt kvalitet serveret af tre bands! Så træd ind i lighuset og se om du slipper levende ud igen!

Prevail:
PREVAIL er et dødsmetalband fra Danmark, der lever for deres mål om at lave musik, som de elsker og sprede den til verden.
Dannet i 2009 af oprindelige medlemmer af Svartsot, Michael Lundquist (guitar) og Claus Gnudtzmann (vokal), var de klar til at acceptere nye udfordringer, og PREVAIL blev dannet for at skabe dødsmetal med et twist og groove, tempo skift og masser af melodi.

Efter kun et par koncerter viste PREVAIL at de er på vej i den rigtige retning. De fik hurtigt en dedikeret lokal følge og med en headlining spot på metalfestivalen Midwinter Meltdown, vistr PREVAIL, at de har hvad det kræver.

Med hurtige riffs, der appellerer til den gamle skole og fangende groovy omkvæde, vil du opdage, at PREVAIL ikke blot appellerer til dødsmetal fans, men også til fans af mange andre forskellige metalgenrer. Lyrisk tackler bandet mange emner og fortæller historier af de mørkere hjørner af det menneskelige sind, spørgsmål om krig, smerte, verdensomspændende sygdomme og udforskning af menneskets mentalitet.

PREVAIL er et meget aktivt band på scenen og sparker røv i deres optrædelse, deres publikum står lige foran scenen og deltager i showet. De har allerede delt scener med bands som Unearth, Artillery, Konkhra, One Machine, Igor og Max Cavalera og Fleshgod Apocalypse for at nævne nogle få.
De sidste par år har PREVAIL spillet alt fra de mindste klubber til de store scener og vil ramme så mange scener som muligt i det kommende år.
Når det her er skrevet er deres andet album næsten skrevet færdigt og PREVAIL vil ramme den legendariske Hansen Studio i Ribe, Danmark i løbet af sommeren for en forventet albumudgivelse i september 2018.

https://soundcloud.com/prevaildk
http://www.youtube.com/user/PrevailDK

Xenoblight:
Xenoblight er et dansk ekstrem metal band fra Silkeborg, karakteriseret af en intens og knusende atmosfære, der duellerer med et apatisk og melankolsk lyrisk univers.
Selvom bandet er et relativt nyt skud fra starten af 2017, brugte Xenoblight omhyggeligt året på at skrive deres første skive, samt spille et begrænset antal shows. I slutningen af året tog bandet til SolnaSound Recording i Stockholm med Simon Johansson (Wolf/Memory Garden) og Mike Wead (King Diamond/bibleblack) bag knapperne, for at optage deres debut plade ”Procreation”.

I 2018 er bandet nu klar til at løslade deres musik til verdenen, samt spille enhver scene der kan holde til den kæbeknusende lyd der er Xenoblight.

”Procreation” udkom den 8. februar 2018.

http://xenoblight.bigcartel.com/

XETTIA:
Med rødderne solidt plantet i den københavnske muldjord, bringer Xettia nu den københavnske undergrund til spillestedet Stengade! Xettia spiller en heftig blanding af død, groove og melodiøse passager. Efter Xettias debut ‘Feather Storm’ i foråret 2017, og deres spritnye digitale album ”Future Fades Away” har Xettia nu gravet sig op ad muldjorden igen og er klar med nye sange, og et knusende nyt show at kaste ud over scenekanten!

https://xettia.bandcamp.com/releases

Entré: 120 kr i forsalg! / 150 kr i dør

Earlier Event: September 21
Skammens Vogn x Stengade