Back to All Events

Svartidauði [IS] - Sinmara [IS] + support: Serpents Lair

Vi inviterer til en vaskeægte islandsk sort metal masse hvor to af landets vigtigste bands indenfor den blomstrende, højt anerkendte og nytænkende scene, fører os dybt ind i mørket! Glæd dig til Svartidauði og Sinmara!

Svartidauði:
Som Mayan Kalenderen forudsagde, udgav Svartidauði deres debutalbum, 'Flesh Cathedral' i december 2012 til tordnende verdensomspændende anerkendelse, efterfulgt af en håndfuld EP'er og umådenholden turné- og festivaloptrædelser på tværs af kontinentet.

Den 3,12,18., præcist 6 år efter udgivelsen af debut albummet 'Flesh Cathedral' var de klar til at afsløre de rædsler, der havde lurket under overfladen, manifesteret i andet albummet 'Revelations of the Red Sword' som blev udgivet vi det legendariske tyske pladeselsskab Ván Records.

Selvom de ofte bliver kaldt for gudfædrene af islandsk sort metal, går Svartidauði ikke op i såslags verdslige etiketter, men tilbydder dig i stedet at dykke ned i hallucinatoriske lydbilleder af shamaniske ritualer og lycanthropic længsel.

https://svartidaudi.bandcamp.com/

Sinmara:
Islandske Sinmara blev dannet i 2008 og er blevet et af de mest prestigefyldte bands i den moderne sort metal undergrund, og en af hoved søjlerne i den islandske Black Metal-bevægelse som anses af mange for at være en af genrens mest relevante og indflydelsesrige scener.

Debut demoen "Spiritus Sankti" som blev udgivet under bandets daværende navn Chao gav et glimt af, hvad der skulle komme i et ubarmhjertig og uhyggelig yde af høj klasse musik og studio produktion. Kort efter blev Sinmara valgt som et mere passende navn, til ære for den norske jætte og mørke troldmand, værger af det verdensberømte sværd Lævateinn.

I 2014 blev debutalbumet 'Aphotic Womb' udgivet på den berygtede norske selskab Terratur Possessions, hvilket blev understøttet af bandets første koncert på fremmed jord ved Beyond the Gates i Bergen. Produceret på den nu ærefulde Studio Emissary af Stephen Lockhart, 'Aphotic Womb' modtog universel anerkendelse og er siden blevet betragtet som en moderne kultklassiker og integreret del af den islandske black metal historie. 'Aphotic Womb' kombineret dissonant og slibende moderne sort metal med en mørk og uhyggelig atmosfære og forkærlighed til melodi. Desuden afspejler den mørke feminine guddommelighed, at albumets titulære numre er sørgende salme til Atropos, den oldgamle græske gudinde.

Sinmara's længe ventede andet album 'Hvísl Stjarnanna' blev udgivet i marts 2019 af den anerkendte tyske label Ván Records. 'Hvísl Stjarnanna' ("Whispering Stars") supplerer yderligere til Sinmara's nuværende stil af Black Metal, som kombinerer modernitet og tradition, dissonans og atmosfære, det transcendente og mareridt. 'Hvísl Stjarnanna' viser en mere multilayeret og omhyggelig tilgang, end Sinmara nogensinde har præsenteret før, fuld af onde kroge og mindeværdig sangskrivning.
'Hvísl Stjarnanna' er en rejse af spektrale natter og verdener ud over den menneskelige psykes slør, en hviske af stjernerne af nattehimlen, en siren sang, der fører dig til din død, et snit i åndens ånd.

www.sinmara.com
www.sinmara.bandcamp.com/releases

Serpents Lair:
Serpents Lair som blev dannet i Danmark i begyndelsen af 2014, er en kompromisløs black metal enhed, der udforsker dyster, ondartet atmosfære ved hjælp af musikalske hallucinationer. Den nu kritiker anerkendte 'Demo MMXIV' blev udgivet i sommeren 2014 viaFallen Empire Records i USA og den norske etiket Duplicate Records. Det følgende år blev to nye medlemmer rekrutteret, og bandet begyndte at udføre offentlige ritualer.

http://serpentslair.bandcamp.com

Entré: 125 (+ gebyr) kr i forsalg / 150 kr i døren!
Forsalg: http://bit.ly/2XpI5Fv